sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Nyt se on täällä - ensilumi!

Se tuli perjantaina! Lähdin töistä klo 16 jälkeen. Vesisateessa. Maa oli musta ja märkä. Märkää räntää oli satanut koko päivän, mutta sulanut vedeksi saman tien. Matkaa kotiin on parikymmentä kilometriä ja suunta silloin kohti pohjoista. Noin puolessa välissä alkoi siellä täällä näkyä maassa valkoista ja muutaman viimeisen kilometrin ajelinkin sitten kunnon lumisohjossa.

Vähän näytti jo siltä, miltä tähän aikaan vuodesta toivoisi. Ihmeesti tuo lumi valaiseen synkkää marraskuuta.

Lauantaiaamuna näytti tältä


kävellessäni kohti postilaatikkoa!

Aurinkokello ei näyttänyt oikeaa aikaa!

Sunnuntaina oli pikkuinen pakkanen ja maisema entistä kauniimpi!


Lenkkeilin kaupan kautta viemään Joutsenlammen ensitanssijan uuteen kotiinsa.


"Hän" näytti tältä ennen "kauneusleikkausta"  ja balleriinakostyymiä.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena

Eli kasvot maalasin uudelleen ja vaatetin Joutsenlammen henkeen! Olipa ihanan muokattava nukke. Nivelet lonkkien ja olkapäiden lisäksi polvissa, kyynärpäissä ja ranteissa sekä liikkuva rintalasta ja tietenkin kaulanivel.


Verhosin myös pihan Flammentanzista - puolet. Viimetalvinen pakkaspeite riitti peittämään puolet ruususta. Huomenna on haettava lisää "vilttiä", jotta saisi ruusun säilymään myös tulevan talven yli mahdollismman vähin vahingoin.

Pihavalojakin virittelin, mutta MISSÄ ovat muuntajat? Etupihalla on valot, mutta löysin vain yhden niihin sopivan muuntajan, joka oli tarkoitettu sisäkäyttöön! Piha ei ole sisäpiha  :)

Jatkan etsimistä!

2 kommenttia:

  1. Joutsenlammen ensitanssija lepäilee tanssin jälkeen istuen pianon päällä. Sirot sääret sievästi ristissä, ryhdikkäänä kuten ballerinan pitääkin. Kiitos ja vielä kerran kiitos ihanasta tanssijattarestani!

    Sehko

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! Tsaikovski vaan soimaan ja balleriina pyörähtelemään levättyään!

    VastaaPoista