torstai 1. marraskuuta 2012

Uudet ovet!

Siinä se on! Kaunis uusi ulko-ovi. Tässä vielä lattialista ja oven päällä oleva listakin paikallaan. No lattialista irtosi tiistaiaamuna (ovi asennettiin maanantaina). Oven yläpuolinen lista oli pudonnut viime yönä. Onneksi ei kenenkään päähän päiväaikana. Mutta ei tässä vielä kaikki - tai ei siis ollenkaan se olennainen juttu, miksi asennukset yhtiössämme keskeytettiin.
Ovet pamautettiin varsinaisella "pika-asennuksella" jättämällä entiset karmit paikalleen ja linttaamalla uudet vanhojen sisälle sillä seurauksella, että uusi ovi on  toistakymmentä senttiä kapeampi kuin edellinen. Vanhat karmit pullistelevat näkyviin, sillä uudet ovat myös senttikaupalla litteämmät kuin vanhat. Reippaasti alle 80 cm siis. Kynnykselläkin on nyt korkeutta liki 10 cm. Aitomiseksi menee. Kulkuluukku.

No nyt olemme mm. tyytyväisiä entisiin huonekaluihin, sillä esim. sohva ei mahdu ovesta ulos eikä edes keväällä ostettu uusi nojatuolikaan. Muuttoakaan ei siis kannata edes harkita.
Pelastuslaitoskaan ei paareineen taida mahtua sisälle - toivottavasti ei tarvitsekaan. Mutta... Taitaa kaikkien osakkaiden huumorintaju olla tässä vaiheessa aika vähissä. Asia käsitellään uudelleen, koemme tällä hetkellä joutuneemme ns. silmään pissityksi! Harmittaa niin, ettei sanotuksi saa. Joten olen hiljaa ja kiukuttelen yhdessä naapureiden kanssa. Edelleen.
Saako tällasta tehdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti